Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
Rendezvények a Tenkes Csárdában
Élvezd a Csárda ízeit, és szervezd családi, baráti vagy céges rendezvényeid a Csárda mellett található, akár 150 fő befogadására is alkalmas rendezvénysátrunkban. A sátor nagy előnye, hogy jó idő esetén összenyitható csodálatos grillteraszunkkal, így kellemes és kellemetlen időben is zavartalan a szórakozás.
születésnap
szalagavató
diplomaosztó
keresztelő
eljegyzés
leány-és legénybúcsú
céges csapatépítő
üzleti ebéd, vacsora
Nem szeretnél az utazással bajlódni? Két megoldással is szolgálunk.

Szállj meg a Tenkes Fogadóban, ahol gondtalanul kipihenheted magad, reggel pedig fogyassz el egy ízletes reggelit!
Foglalás: info@tenkescsarda.hu

Ha viszont mégis otthonodban pihennéd ki egy csodálatos este fáradalmait, szerződött partnereink gondoskodnak arról, hogy kényelmesen utazz a Csárdába és onnan vissza.

Kérd személyre szabott árajánlatunkat elérhetőségeink valamelyikén:
rendezveny@tenkescsarda.hu, vagy +36 20 396 6000.


Esküvők a Csárdában
Hogy az álmot, melyet gyermekkorotok óta dédelgetve szövögettek, együtt valósíthassuk meg.
Esküvőtök Szívügyünk! A Tenkes Csárda több mint vacsorahelyszín. Polgári lakodalom, fotózási helyszín, cigányzenészek, néptáncosok, betyáros menyasszonyrablás, gyermekeknek is érdekes hagyományos, természetes környezet.


Esküvői szertartás
Polgári ceremóniátok megtartásának méltó helyszíneként választhatjátok teraszunk közvetlen közelében elhelyezkedő színpadunkat, meghittebb esketéshez virágokkal körülvett belső kertünket javasoljuk. Földig abroszolt ceremóniaasztal, felszoknyázott székek, virágokkal-szalagokkal díszített padsorok, pezsgős köszöntő, hangosítás és zene. Bármely vágyatok teljesülhet a tökéletes fogadalomtételhez.
Vacsora
Esküvőtök megtartására kialakított rendezvénysátrunkban, hagyományos, hosszú asztalos elrendezésben támlás padsorok várják a násznépet. Ettől eltérően igényelhettek körasztalos, székszoknyás terítést hófehér abrosszal, általatok választott dekorációval.
Hogy a Lakodalom teljessé váljon…
Az esküvők menetrendje kényesen feszítetté tud válni, és komoly fejfájást okozhat a résztvevőknek. Minden részletre kiterjedő szervezést biztosítunk, hogy számotokra csak a felhőtlen ünneplésre legyen gondotok, amire kellemes emlékekkel tekinthettek vissza, megalapozva a sokáig tartó boldog házaséletet.
Fuvarozás
Kedvezményes taxi rendeléssel, sofőrszolgálattal, többfordulós busztranszferrel kényelmessé tesszük a kijutást Csárdánkba, majd a lakodalom végeztével a biztonságos utat hazáig.
Szállás
Újonnan épült panziónk helyben fogadja a megpihenni vágyókat. Nászutas lakosztályunk a Tenkes-hegyi szőlőültetvények nyugalmat sugárzó panorámáját kínálja, ahol első közös éjszakátokat tölthetitek el, mint Férj és Feleség. A hozzátok legközelebb állókat további 3 darab kétfős szobánk várja. Illetve vendégházunkban további 6 főt tudunk elszállásolni. További szálláshelyeket környékbeli partner-szállóinknál biztosítunk.
Boldog menyasszony – Nyugodt vőlegény
Kérd személyre szabott árajánlatunkat elérhetőségeink valamelyikén: rendezveny@tenkescsarda.hu, vagy +36 20 396 6000 .
Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám
E-mail cím *
Üzenet *


Küldés


A Tenkes Csárda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Tenkes Csárda Csapata