Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
Tenkes Kamra
A Tenkes Kamra termékeiről mind elmondhatjuk, hogy kézzel készült és bizony tényleg szeretettel. Nagy hangsúlyt fektetünk a hagyományos eljárásokra és hiszünk abban, hogy a kézzel készült termékeknek lelke van. A tradicionális házi receptjeink nagyszerű társai a friss alapanyagoknak, melynek jelentős részét mi magunk termeljük. A végeredmény fantasztikus és magáért beszél.

Bátran válogass kínálatunkból, térj be hozzánk egy kóstolóra, de a Tenkes Kamra termékekre, akkor is számíthatsz, ha egy igazán szívhez szóló és tartalmas ajándékot keresel a családod, barátaid vagy munkatársaid számára. Vidd magaddal a Tenkes Csárda ízeit! Azt javasoljuk, hogy időről - időre nézz körbe kamránk polcain, hiszen szezonális termékkülönlegességek és egyedi meglepetések várnak.


Bodza szörp
Bodza szörp
Lilahagymalekvár
Lilahagymalekvár
Málna szörp
Málna szörp
Meggy szörp
Meggy szörp
Mérges István chili krém
Mérges István chili krém
Rózsakajszi lekvár
Rózsakajszi lekvár
Tenkes libamájas libazsír
Tenkes libamájas libazsír
Tenkes libazsír
Tenkes libazsír


A Tenkes Csárda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Tenkes Csárda Csapata