Játékszabályzat
A "Nyerj egy Tenkes Sonka tálat! " Nyereményjáték Szervezője a(z) PANNONIA INFERIOR Kft. (7811 Csarnóta, Kültelek 011. hrsz.). A nyereményjátékban részt vehet minden nagykorú természetes személy, kivéve a Szervező munkatársait, alvállalkozóit, valamint közeli hozzátartozóit. A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

Nyereményjáték Időtartama: 2019. április 15-től 2019. április 19. 23:59-ig

A nyereményjátékban való részvétel: A nyereményjátékban kizárólag azon 18. életévüket betöltött természetes személyek vehetnek részt, akik a szervező Facebook oldalát lehetőség szerint like-olták és a https://tenkescsarda.hu internetes oldalon található űrlapon a kért adatokat (Név, E-mail cím, melyek a jelentkezésnek elengedhetetlen feltételei, megadásuk kötelező, valamint Telefonszám, melynek megadása önkéntes) megadták.

A nyereményjátékban való részvétel ingyenes, további semmilyen nemű vásárlási kötelezettséggel nem jár.

A nyereményjátékban részt vesz mindenki, aki nyereményjáték időtartama alatt a szervező Facebook oldalát lehetőség szerint like-olta és a fent megjelölt oldalon található űrlap segítségével a kötelezően kért adatokat kivétel nélkül kitöltötte és a Játékszabályzatot elfogadta.

Nyeremény: 1 db Tenkes Sonkatál voucher, ami beváltható a Tenkes Csárdában, 2019. május 15-ig. A utalvány át nem ruházható, egyéb kedvezménnyel össze nem vonható. Kizárólag 7811 Csarnóta, Kültelek 011. hrsz. alatt található a Szervező által üzemeltetett étteremben használható fel.

Sorsolás: számítógépes rendszer segítségével 2019. április 20-án. A sorsolás alkalmával egy nyertes és egy tartalék nyertes kerül kisorsolásra.

Nyertesek értesítése: A sorsolást követően a játékos e-mail címére történő e-mail segítségével, továbbá a szervező Facebook oldalán. A szervező nem vállal felelősséget azért, hogy a nyertes értesítő e-mailt a játékos nem kapta meg. A nyertesnek 2019. április 30. 14:00-ig van lehetősége nyereményéért jelentkezni az általa megadott e-mail címről, ezt követően a tartalék nyertes lép a helyébe. A tartalék nyertes jelentkezési határideje: 2019. május 10. 14:00. Amennyiben a nyertesek nem jelentkeznek, úgy a nyeremény visszatartásra kerül. Adatvédelem: azáltal, hogy a Játékos leadta jelentkezését nyereményjátékunkra, hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatai (Név, E-mail Cím, melyek a jelentkezésnek elengedhetetlen feltételei, megadásuk kötelező, valamint Telefonszám, melynek megadása önkéntes) a szervező adatbázisába bekerüljenek, és azokat minden további engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége céljából felhasználhassa. Az adatszolgáltatás önkéntes. Hírlevelünkről a kiküldött levélben található "Leiratkozom" gomb megnyomásával bármikor törölheti e-mail címét és egyéb adatait az adatbázisból. Az adatokat a szervező kezeli, azt harmadik fél számára nem adja át.

Információkérés: a játékkal kapcsolatos információk az alábbi e-mail címen kérhetők: jatek@tenkescsarda.hu

A szervező fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa. A szervező a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.

A Játékosok részvételükkel elfogadják a játékszabály minden rendelkezését.

A promóció kivitelezője a Marketing Soul Kft. - Felelős kivitelező: Török Gergő Zoltán. A promócióval, nyereményjátékkal kapcsolatban bővebb információhoz a hello@marketingsoul.hu e-mail címen juthatsz. A nyereményjáték megfelel a Magyar jogszabályokban foglaltaknak.

A Tenkes Csárda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Tenkes Csárda Csapata