Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Citromos vajas borjúgerinc, Kalla Kálmán módra

Erről az ételünkről érdeklődjön munkatársunknál, mert csak akkor főzzük, ha megfelelő alapanyagot tudunk beszerezni hozzá.

Allergének: tej, glutén, zeller
Listaár bruttó 7 790 Ft
/db
Deviza bruttó árak (tájékoztató jellegű) 20.31 EUR / 152.93 HRK / 100.46 RON / 21.34 USD
Leírás

A recept 1908-ból való, és Kalla Kálmán, ki a nagyhírű Gundel étterem séfje volt 15 éven át, látogatása során megosztotta velünk a vajas borjú készítésével kapcsolatos titkait. Isten áldja meg Kalla Kálmánt!

A Tenkes Csárda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Tenkes Csárda Csapata