Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
Catering
Imádod a konyhánkat, és szeretnéd a Csárdán kívül is megvendégelni rokonaid, barátaid, vagy üzleti partnereid? Jó hírünk van, hiszen a Tenkes Csárda külső helyszínre is kiszállítja ételeit.

A Tenkes Catering külső nyomásra került a hazai gasztronómiai piacra, mert ízeink kedvelőinek igénye támadt mindezt más helyszínen és formában is élvezni. Ám rövid idő alatt az üzleti rendezvények lebonyolítóiból a régió egyik legsokoldalúbb, a vendéglátás szinte minden ágában jelen lévő catering szolgáltató lettünk.

Rendkívül stabil csapatunk, valamint a konyhatechnológiai eszközparkunk biztos hátteret adnak ahhoz, hogy a 30 fős eseménytől az 500 fős megmozduláson át, minden rendezvényt kiemelkedő minőségben szervezzünk le. Személyre szabott szolgáltatásainknak, törődésünknek, szakmai hozzáértésünknek köszönhetően megrendelőink bármely helyszínen otthonosan érezhetik magukat, a minőségi gasztronómia és szerviz mellett mi így járulunk hozzá egy rendezvény sikeréhez.

Kérd személyre szabott árajánlatunkat elérhetőségeink valamelyikén: rendezveny@tenkescsarda.hu, vagy +36 20 396 6000
születésnap
szalagavató
diplomaosztó
keresztelő
eljegyzés
leány-és legénybúcsú
céges csapatépítő
üzleti ebéd, vacsora


Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám
E-mail cím *
Üzenet *


Küldés

A Tenkes Csárda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Tenkes Csárda Csapata