Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Drávai Sétahajózás

Drávai Sétahajózás

Dráva több mint 700 kilométeres hosszából mindössze 90 km hajózható, szerencsére ennek jelentős része nálunk (no meg persze a horvátoknál) van. Ezért volt fontos felismerni a lehetőségét, hogy nem feltétlenül kell a Dunáig utaztatni a turistákat, ha hajókázni vágynak. Arról nem is beszélve, hogy vitathatatlanul festőibb, változatosabb a táj a Dráváról nézve. A sétahajó állandó kikötője Drávaszabolcson található, gépkocsival, busszal egyaránt jól megközelíthető és a parkolási lehetőség is adott. A hajóutak a Duna-Dráva Nemzeti Park területén keresztül vezetnek, így mód nyílik a vidék különlegesen gazdag madár- és állatvilágának megtekintésére.

A programok általában kb. másfél óra időtartalmúak, de igény esetén lehetőség van hosszabb, kiszállással, Dráva-parti sétával kombinált utakra is. Mint ahogyan borkóstolóval, grillezéssel, gulyáspartival „megfűszerezett” verziók is lehetnek, és esküvő, bankett, szülinapi parti is természetesen szóba jöhet. Ezekhez persze előzetes egyeztetés szükséges, az utak minimum 15 fő megléte esetén indulnak. Az árak barátiak és – mint az ismert reklám mondja – az élmény valóban megfizethetetlen!

 

Drávai SétahajózásBlog menü
Rólunk mondták
  • Busójárás idején jártunk arra. Szimpatikus korahű berendezés, és várakozás! Mert tele van. És meg is érdemlik. Emberes adagok, rátermett, pörgős, de udvarias pincérek. És nagyon finom ízek. Nagyon-nagyon! Máskor is jövök!!!
    Polgár András
  • Minden évben egyszer ellátogatunk a feleségemmel Budapestről, és a menün sem változtatunk. Gulyás és Tenkes csárda parasztos libamáj. Elképesztően finom, a hely pedig magával ragadó. Külön kiemelném, hogy a pincérek mindig nagyon kedvesek és profik.
    Kórik Máté
  • A szállás pazar volt, az ételek kimagaslóan finomak. Az itt dolgozók mindannyian kedvesek, udvariasak.
    Szommer Éva
A Tenkes Csárda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Tenkes Csárda Csapata